O nama

U nas možete imati puno povjerenje

O nama O nama O nama

Fitness centar "BODY ART" djeluje od 2003. godine u sklopu OC ZETRA, pružajući najširi spektar usluga i najviši komfor tjelesnog treninga, u cilju izgradnje i održavanja željene forme, poboljšanja zdravlja, rekreacije i relaksacije, a također i postizanja vrhunskih sportskih rezultata.

Od 05.07.2015 “BODY ART” se nalazi na novoj, još boljoj lokaciji na adresi: Kolodvorska 2 - Inter Shop - 1.sprat

Osim naših članova, proteklih godina kod nas su trenirali članovi mnogih nogometnih, rukometnih i košarkaških ekipa.

Nama je čast i velik profesionalni izazov da ugostimo svakog pojedinca, koji želi da podigne nivo svojih tjelesnih sposobnosti, bilo iz rekreativnih, bilo iz natjecateljskih pobuda.

Fitness centar je opremljen dovoljnim brojem polivalentnih sprava i sistema, iz programa Technogym, koji je jedan od najpoznatijih proizvođa sportske opreme u svijetu.

U dobro opremljenom, svijetlom i ozračenom prostoru, površine od preko 750 m2, mi svojim cijenjenim klijentima nudimo fitness. Također im stavljamo na raspolaganje i besplatan parking.

Body-art je u svim aktivnostima opredijeljen na svoje klijente. Od ulaska u naše prostore i elementarnih uputa koje dajemo početnicima, do izrade specifičnih programa treninga, prilagođenih željama i mogućnostima svakog člana i posjetioca, specijalizirani uposlenici Body-arta su u maniru maksimalne predusretljivosti na raspolaganju klijentima.

Izrada programa treninga za svakog našeg posjetioca je besplatna.

Naš fitness centar opremljen je savremenim sigurnosnim sistemom, i video nadzorom, koji pruža maksimalnu sigurnost našim posjetiocima.

Lokacija
Savršena lokacija
Parking
Uvijek slobodno mjesto za parking
wifi
Wireless internet
Klimatizovano
Klimatizovane prostorije
Svlačionica
Adekvatne svlačionice
Savjeti
Fitness savjeti